POWERTRAINING - BODYBUILDING - FITNESS

Iedereen kan bij ons terecht voor een deugddoende workout in Pat’s Activity Center. Wij beschikken over een volledig uitgerust fitnesscenter met professionele toestellen van het merk Gym 80. U kan bij ons terecht voor conditie- en figuurtraining, maar ook voor het opbouwen van spieren. Wij beschikken over de beste toestellen voor zowel powertraining als cardio.

Ons cliënteel bestaat zowel uit mensen die een paar keer per week wat komen sporten om te ontspannen en aan hun conditie te werken, als geoefende sporters. Je wordt ontvangen in een losse sfeer en krijgt de nodige persoonlijke begeleiding. Patrick doet met veel plezier elke oefening voor en helpt je om nog betere resultaten te boeken. Pat is al zijn hele leven met sport bezig en weet dus als geen ander hoe je je doel kan bereiken.

Ook wie droomt van een carrière als bodybuilder is welkom. Pat, zelf professioneel bodybuilder. Wat u sportdoelen ook zijn: u zal ze bij ons kunnen verwezenlijken. Kom het zelf ontdekken in Pat’s Activity Center in Bazel.

Na je workout kan je gezellig napraten in onze bar.